این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/07/15 - 20:09
  • تعداد بازدید: 5514
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته‌ی ملی کودک

ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» در کانون خوزستان برگزار می‌شود

انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان خوزستان به مناسبت هفته‌ی ملی کودک، ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» را با حضور قصه‌گویان کشوری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌ عمومی کانون خوزستان، ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه»، به همت انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با مشارکت قصه‌گویانی از استان‌های خوزستان، اصفهان و تهران، از روز جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ آغاز و تا پنج‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، در این ویژه‌برنامه هر روز رأس ساعت ۱۷ بعدازظهر، یک قصه‌گو از هفت قصه‌گوی منتخبِ استان‌های خوزستان، اصفهان و تهران، از طریق صفحه انجمن قصه‌گویی کانون خوزستان به نشانی ghesehgoueekhouzestan، به‌صورت زنده قصه‌گویی خواهد داشت.

گفتنی است: علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی می‌توانند قصه «طولانی‌ترین اسم» را با قصه‌گویی مریم شفیع‌زاده از تهران در ۱۶ مهر ۱۴۰۰، قصه‌ی «میخوام که بادکنک بشم» را با قصه‌گویی زینب موسوی از خوزستان در ۱۷ مهر ۱۴۰۰ و قصه‌ی «یک انگشتی» را با قصه‌گویی بهنام رحمانی از اصفهان، در ۱۸ مهر ۱۴۰۰ بشنوند و ببینند. همچنین، نعیمه عامری فلیحی در ۱۹ مهرماه با قصه‌ی «تا سه میشمرم»، فاطمه حسن‌نسب در ۲۰ مهرماه با قصه‌ی «کی باشم بهتره»، فرشته پورنعمتی در ۲۱ مهرماه با قصه‌ی «قلقلی» و مریم شادابی‌پور  در ۲۲ مهرماه با قصه‌ای از شاهنامه، همگی از استان خوزستان در ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» اجرا خواهند کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت